Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχική #MeToo Θεωρώ πως η σεξουαλική παρενόχληση στους άντρες είναι ακόμη ταμπού...

Θεωρώ πως η σεξουαλική παρενόχληση στους άντρες είναι ακόμη ταμπού…

Μας ήρθε αυτό το μήνυμα και θεωρήσαμε ότι είναι κάτι που πρέπει όντως να ακουστεί!

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι κατάλληλο, αλλά λόγο του περιεχομένου της σελίδα σας θα το εκτιμούσα παρά πολύ αν μοιραζόμασταν αυτό που έχω να σας πω διότι είναι κάτι που πιστεύω πρέπει να ακουστεί! Δεν θα δώσω ονόματα και θα ήθελα να κρατήσω την ανωνυμία μου αλλά το θεωρώ σημαντικό να γίνετε spread awareness για τέτοια θέματα!

Ένας πολύ καλός μου φίλος 18 ετών δουλεύει σε ένα ξενοδοχείο και μια “κυρία” ,η οποία είναι 30 χρονών, τον ενοχλεί και θα τολμήσω να το ονομάσω σεξουαλική παρενόχληση, διότι η σεξουαλική παρενόχληση έχει πάρα πολλές μορφές. Εκείνη λοιπόν αρχικά του έδινε κομπλιμέντα και τον φλέρταρε και απλά ξέφυγε η κατάσταση της. Άρχισε να του λέει (με συγχωρείτε για την έκφραση) ότι έχει ωραίο κώλο και πως θέλει να τον δει με το εσώρουχο του και ΔΥΟ φορές κιόλας τον έπιασε κάνοντας “ερωτικούς μορφασμούς” και γενικότερα πολλά παρόμοια σχόλια…

Όταν εκείνος της έλεγε σταματά και της φώναζε εκείνη από αντίδραση υποθέτω πήγανε σε άλλους εργαζόμενους και έλεγε “έχουμε γεμίσει πούστηδες” (ξανά συγγνώμη για το λεξιλόγιο) . Παρόλο που ο φίλος μου εξέφρασε ότι νιώθει άβολα και της έλεγε να σταματήσει εκείνη γελούσε και δεν σταμάτησε να το κάνει. Απευθύνθηκε σε κάποιον ανώτερο στη δουλειά και στην αρχή δεν τον έπαιρναν στα σοβαρά… Αλλά του είπαν πως αν ξαναγίνει θα πάρουν θέση.

Θεωρώ πως η σεξουαλική παρενόχληση στους άντρες είναι ακόμη ταμπού θέμα και πολλοί άνθρωποι δεν την θεωρούν όσο σημαντική όσο αυτή των γυναικών, αλλά είναι εξίσου σημαντική και θέλω να ακουστεί αυτό το παράδειγμα που σίγουρα πολλοί άλλοι άντρες έχουν βιώσει ή βιώνουν και να δώσω τη σκυτάλη σε άλλους που έχουν περάσει κάτι αντίστοιχο να πουν την ιστορία τους γιατί η φωνή μας είναι όπλο και πρέπει να ακουγόμαστε!

Ευχαριστώ πολύ!

ΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ τοποθετήστε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ τοποθετήστε το όνομά σας εδώ

Most Recent

Most Popular

Recent Comments