Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχική #VeganLife Γιατί δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα το Vegan Life Festival Thessaloniki...

Γιατί δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα το Vegan Life Festival Thessaloniki 2023;

Το Vegan Life Festival έρχεται για πέμπτη φορά στη Θεσσαλονίκη και επιστρέφει ξανά στην Αποθήκη Γ από όπου ξεκίνησε αρχικά το 2017! Τα χρόνια πέρασαν αλλά η παρέα του Vegan Life είναι πιο μεγάλη και πιο δυνατή από ποτέ και ετοιμάζεται να σε υποδεχτεί στην πιο συναρπαστική vegan γιορτή της συμπρωτεύουσας!

Αν θέλεις να απολαύσεις σουβλάκια, πίτσες και γλυκά χωρίς ίχνος συστατικών ζωικής προέλευσης, αν επιθυμείς να ενημερωθείς για τα δικαιώματα των ζώων, την προστασία του περιβάλλοντος, την ηθική μόδα και τη φυτική διατροφή, αν αναζητάς να δεις όλα τα vegan προϊόντα που κυκλοφορούν στη αγορά, να δοκιμάσεις νέες γεύσεις, και να μάθεις να μαγειρεύεις 100% φυτικά, αν ψάχνεις να ανταλλάξεις τα ρούχα που δεν χρειάζεσαι με άλλα που σου αρέσουν περισσότερο, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το Vegan Life Festival Thessaloniki 2023 που θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Απριλίου από τις 11:00 το πρωί έως τις 23:00 το βράδυ στην Αποθήκη Γ με ελεύθερη είσοδο.

Σημαντική σημείωση: Στο χώρο θα διενεργούνται και δραστηριότητες για παιδιά κάθε ηλικίας με θέμα την προστασία των ζώων και του περιβάλλοντος.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομιλίες και τα εργαστήρια μαγειρικής θα έχουν ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική.

Vegan Life Festival Thessaloniki 2023: Join us on the vegan side!  

Προηγούμενο ΆρθροΔείξε μου τα εσώρουχα σου
Επόμενο ΆρθροBeing sexual VS being sexualised

ΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ τοποθετήστε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ τοποθετήστε το όνομά σας εδώ

Most Recent

Most Popular

Recent Comments