Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Αρχική SEX ALL DICKS ARE BEAUTIFUL

ALL DICKS ARE BEAUTIFUL

Δεν πρόκειται για ακόμη ένα άρθρο που θα αναλύει αν το μέγεθος παίζει ρόλο -που προφανώς δεν παίζει- αλλά ως ένα σεξουαλικά απελευθερωμένο άτομο θέλω να αναφέρω ένα δημοφιλές φαινόμενο.

Οι γυναίκες τρώμε αρκετή πίεση για τα σώματα μας από τα πρότυπα ομορφιάς αλλά αυτήν την φορά θα απευθυνθώ στους άντρες γιατί υπάρχει μια σημαντική καταπίεση που έχουμε παραλείψει αρκετά!

Εκτός από το ότι σπάνια βρίσκεις άρθρα body positivity για άντρες, όλοι ξεχνάμε ότι όταν αποκαλείς κάποιον «μικροτσούτσουνο» προς ένδειξη αδυναμίας είναι body shaming, όπως και όλα αυτά τα ανόητα αστεία που καταλήγουν σε υπονοούμενα.

Η μείωση ενός άντρα για το πέος του είναι ακριβώς το ίδιο με τη μείωση μιας γυναίκας για οποιοδήποτε μέρος του σώματός της.

Όταν κοροϊδεύεις κάποιον για κάποιο χαρακτηριστικό του σώματοό του είναι body shaming, απλά!

Η γνώμη μας δεν χωράει στο σώμα κανενός


Εμείς δεν είμαστε αυτοί που λέμε ότι τα νούμερα δεν έχουν αξία και αναφερόμαστε σε κιλά και ύψος;

Το ίδιο ισχύει και με τα εκατοστά ενός αντρικού μορίου! Δεν μετριέται η αξία κανενός από έναν αριθμό, που δεν το έχει επιλέξει κιόλας και κανένα άτομο δεν είναι άχρηστο λόγω του σώματός του!

Αυτό δεν διαφέρει σε τίποτα από άλλες διακρίσεις όπως τα κιλά, το χρώμα του δέρματος, την σεξουαλικότητα κ.α

Ένα μικρό πέος δεν είναι ελάττωμα αλλά χαρακτηριστικό

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το συγκεκριμένο σημείο για έναν άντρα, οπότε πολύ εύκολα θα μπορουσε κάποιος να χάσει την αυτοπεποίθησή του αν του περάσει η κοινωνία την επιφανειακή αντίληψη ότι αυτό που έχει μέσα στο παντελόνι του είναι “λίγο”, και το μέγεθος του μορίου του γίνει αφορμή κάποιου ξεκαρδιστικού αστείου.

Ενώ στην πραγματικότητα είναι το ίδιο λειτουργικό, ελκυστικό, χρήσιμο και επιτρέπει στο άτομο που συνευρίσκεται να απολαύσει το σεξ ή να φτάσει σε οργασμό.

Ας σταματήσουμε να δοξάζουμε το μέγεθος

Καταλαβαίνουμε ότι το dick shaming είναι άλλο ένα χαρακτηριστικό τοξικής αρρενωπότητας και ένα ακόμα μη ρεαλιστικό πρότυπο που πρέπει να καταρρίψουμε!

Τα υπονοούμενα για μικρό πέος γίνονται κυρίως για να επιτεθούν στον ανδρισμό και την αρρενωπότητα αυτού του ατόμου. Δεν είναι όμως προσβολή όταν κάποιος δεν είναι «Αρκετά αρρενωπός» και φυσικά το πέος σου δεν καθορίζει τον ανδρισμό σου!

Όλο αυτό δεν “ντροπιάζει” μόνο τους άνδρες αλλά ενισχύει και την ιδέα ότι μόνο οι άνδρες έχουν πέος, αποκλείοντας έτσι όλα τα τρανς άτομα.

Από μικρά τα αγόρια ξεκινάνε να βλέπουν ροζ ταινίες, μπαίνοντας στην διαδικασία να κάνουν συγκρίσεις με τους πρωταγωνιστές των βίντεο με αποτέλεσμα βγαίνουν χαμένοι διότι, τα μεγέθη στις ταινίες πορνό είναι μη ρεαλιστικά! Το πορνό χρησιμοποιεί κατάλληλα τις κάμερες και τα φώτα και φίλτρα που παραπλανούν. Επίσης μπορεί κάποιος ηθοποιός που έχει το μόριο των προσδοκιών σου, να έχει υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις, για να είναι έτσι.

Δεν την έχουν όλοι 20 εκατοστά και δεν χρειάζεται κιόλας, το μέγεθος δεν είναι σημαντικό !

Μαίρη Παπά Νοβακίδουhttps://kleidarotripa.levelupathens.com
Και ας μην νικήσουμε ποτέ, θα πολεμάμε πάντα!

ΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ τοποθετήστε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ τοποθετήστε το όνομά σας εδώ

Most Recent

Most Popular

Recent Comments